Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Hinnasto

Kesän sydännä vuokraamme pääsääntöisesti vain kokonaisia viikkoja, aivan kesäkuun alussa ja elokuun loppupuolella onnistuvat myös vkonloput. Pikkuvilla Illusian vuokra on kesä- ja elokuussa 785 eur/vko (ma–su); juhannusviikosta veloitetaan heinäkuun hinta. Heinäkuussa hinta on 865 eur/vko. Kesäkuun aivan alun ja elokuun lopun viikoista voimme kyllä neuvotella alennuksen :-)

Syys-toukokuussa hinta on 340 eur/vko, 195 eur/viikonloppu (pe-su). Pääsiäisviikonlopusta, joulunpyhistä (n. 23.-26.12.) ja uudenvuoden viikonlopusta veloitetaan 1,5 kertainen hinta.

Lemmikit ovat meille kovin tervetulleita myös! Heistä perimme, kiitos, ekstramaksun 40 eur.

Saapuessasi maanantaina Illusia on käytössäsi klo 12 alkaen, muina saapumispäivinä heti aamusta. Sunnuntaina voit viipyillä niin pitkään kuin haluat. 

Vuokra sisältää pikkuvillamme mainion varustelun: mm. TV ja DVD, kauniit astiastot, laadukkaat teet ja kahvit, kiintoisaa luettavaa, ihanaiset kylpytuotteet. Lisäksi käytössäsi ovat taloyhtiön suojaisa piha-alue pöytäryhmineen sekä oman rapun terassi kalusteineen.

Vieraat tuovat - kiitos - omat lakanat ja pyyhkeet sekä hoitavat loppusiivouksen pikkuvillan välinein. Toki voit myös varata ammattilaisen tekemän loppusiivouksen meidän kauttamme (hinta 85 eur). Illusian avaimen voit noutaa kätevästi taloyhtiön omalta pihalta lokerosta, koodilla. Heti varauksen yhteydessä lähetämme tervetulodokumentin, josta kaikki tarvittava tieto löytyy kootusti. Illusian avain noudetaan avainsäilytyslokerosta aivan asunnon läheltä, mihin vrk-aikaan tahansa.

Halutessasi valmiiseen aamiaispöytään suosittelemme Villa Maijan aamaista (ympäri vuoden, os. Appelgrenintie 7 n. 400 m päässä) sekä kauneinta meriaamaista Itämeren Portin Fyrenissä kahden minuutin lauttamatkan päässä (heinäkuun ajan). Mainioita herkkuhetkiä!

keittio_mosaiikki_pysty_marketalta.jpg