Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Pikkuvilla Illusia

Illusia on toisen, ylimmän kerroksen rauhaisa 70 m2 kaksio kauniissa hiljan remontoidussa 1890 rakennetussa puutalossa vanhan Hangon sydämessä, keskustan arvoalueella, os. Ratakatu 23-25. Pikkuvillassa ovat majoituspaikat 5+1:lle: parisänky makuuhuoneessa, vuodesohva olohuoneessa, rahista taitettava laadukas varavuode (metallijaloin, ei patja lattialla) sekä pikkuiselle suloinen minialkovi (142 x 86 cm). Kylpyhuoneesta löytyvät suihku ja kylpyamme sekä lattialämmitys. Illusia on varusteltu mainiosti sekä lepoon että inspiroitumiseen: mm. seurapelejä, TV ja DVD, kiintoisaa luettavaa, ihanaiset kylpytuotteet. Keittiöstä löytyvät perusvarustelun lisäksi astianpesukone, mikro, kauniit astiastot sekä laadukkaat teet ja kahvit Sinulle valmiina. Yhteiseltä suojaisalta piha-alueelta löytyvät pöytäryhmä sekä oman rapun terassi kalusteineen - kaikki käytössäsi. Pikkuvillamme on hiljattain rakkaudella vanhaa kunnioittaen remontoitu ja sisustettu. Puulattian lämpö ja historian havina kohtaavat vaalean ja vähäeleisen sisustuksen. Täällä on tilaa hengittää!

Illusian sijainti on mainio! Täältä on matkaa keskustan kävelykadun palveluihin ja vaikkapa vanhaan suloiseen elokuvateatteriin vain n. 100 m. Rannalle kävelet historiallisen Casino-puiston ja villojen vieritse vain 500 m. Vartiovuoren puiston läpi matkaa vesitornille ja kirkolle on 250 m. Lähin ruokakauppa on 100 m päässä. Itäsataman laadukkaisiin ravintoloihin on 800 m. Juna-asemalle on noin 400 m; hurautat esimerkiksi Espoosta Hangon rauhaan puolessatoista tunnissa.

Illusian ikkunat antavat sekä pohjoiseen että etelään. Voit nauttia aamupalan aamuauringon säteissä, iltapalan ilta-aurinkoa ihaillen sekä levätä olohuoneen ja makuuhuoneen eteläsuunnan valossa. Illusian ikkunoista avautuvat avoimet näkymät, myös puistokalliot ja Hangon ylväs vesitorni. Näkumä makuuhuoneen ikkunasta:

olohuone_nakyma_marketalta.jpg